Cazare Pensiunea Casa Lux

18 camere cochete si primitoare

Va puteti caza in una dintre cele 18 camere primitoare si cochete, care dispun de dotari moderne: aer conditionat, televizor LCD, internet wireless, telefon, minibar. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu si este clasificata la categoria 3 stele hoteliere. Parcarea este gratuita si supravegheata video.

 

Pensiunea Casa Lux va propune in orice ocazie o gama variata de preparate din bucataria romaneasca si internationala, o paleta la fel de extinsa de bauturi, servicii complete si asistenta de specialitate in organizarea tuturor evenimentelor ce presupun servirea mesei.

 

Va oferim:

  • Dineuri;
  • Receptii;
  • Mese festive;
  • Mese de pranz;
  • Petreceri organizate oricand doriti, intotdeauna la nivelul de protocol impus de tipul evenimentului si de cerintele clientului

Galerie foto camere

Facilitati

Internet

Parcare

Room service

Terasa

Gratar

Aer conditionat

Telefon

Frigider

Uscator de par

Testimoniale

Camerele suficient de spatioase pentru o pensiune si baia destul de mare si dotata cam cu tot ce trebuie,de la uscator la gel de dus.

Marina S.

Agent vanzari
Pensiunea este una dintre cele mai elegante posibilitati de cazare din oras. Camerele sunt bine aranjate, se vede ochiul si mana unui arhitect specialist in decoratii.

Cristian I.

Sofer
Pensiunea si gazdele sunt de nota 10. Noua ne-a placut foarte mult si cu siguranta vom reveni.
Va recomand sa nu o ratati!

Ioan

Asistent medical
TOP